Τρόποι Αποστολής

Home/Τρόποι Αποστολής
Τρόποι Αποστολής 2017-07-07T10:16:31+03:00

Εξυπηρετούμενες Περιοχές

Η Applink.gr εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο.
Όλες οι αποστολές παραγγελιών της Applink.gr γίνονται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και της Κύπρου μέσω ταχυμεταφορικής  ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ κατευθείαν στην πόρτα σας, προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος συνδυασμός συνέπειας, ταχύτητας και ασφάλειας. Σε κάποιες ελάχιστες περιοχές της Ελλάδας, όπου οι εταιρείες ταχυμεταφορών δεν καλύπτουν με το δίκτυό τους αλλά και την Κύπρο (για παραγγελίες μέχρι 600 ευρώ), η αποστολή γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (Συστημένη αποστολή).

 

Κόστος

Αποστολή εντός Ελλάδος, με ΓΕΝΙΚΗ Courier €2.10
Χρέωση αντικαταβολής εντός Ελλάδος +€2.00
Συστημένη αποστολή προς Κύπρο/EU €6.90

Για παραγγελίες με αξία προϊόντων άνω των €80 (με βάρος εώς 3kg), τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Στην περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο αποστολής, μπορείτε να το δηλώσετε κατά την παραγγελία σας, στο πεδίο «Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία».

 

Χρόνος Αποστολής

Όλα τα προϊόντα συνήθως αποστέλλονται το αργότερο εντός μίας εργάσιμης ημέρας από την στιγμή της παραγγελίας, με βάση πάντα και την διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων όπως αναφέρεται στην σελίδα του προιόντος.

Ενδεικτικά, το 90% των παραγγελιών που ολοκληρώνονται εώς τις 14.00 (Δευτέρα με Παρασκευή) διεκπεραιώνονται/αποστέλλονται την ίδια ημέρα, ενώ οι υπόλοιπες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 

Ασφάλεια Αποστολής

Τα προϊόντα κατά την αποστολή τους είναι συστημένα και ασφαλισμένα στο 100% της αξίας τους. Οι συσκευασίες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχουν την μέγιστη δυνατή προστασία και ασφάλεια. Για τον λόγο αυτό εσείς παραλαμβάνετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, ακριβώς στην ίδια εργοστασιακή και άριστη κατάσταση στην οποία αυτά ευρίσκονταν στην αποθήκη μας.

 

Αποστολές Εξωτερικού

Για όλες τις άλλες χώρες και τους απόδημους Έλληνες, η Applink.gr σε συνεργασία με διεθνείς ταχυμεταφορείς έχει ειδικούς τιμοκαταλόγους ώστε το κόστος μεταφοράς να είναι χαμηλό. Επειδή οι τιμές αυτές είναι διαφέρουν ανά τόπο προορισμού και συνολικό βάρος των προϊόντων της παραγγελίας, σας παρακαλούμε πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας. Για αποστολές εξωτερικού δεν υποστηρίζεται σαν μέθοδος πληρωμής η αντικαταβολή.

 

Παράδοση προϊόντων

Οι χρόνοι παράδοσης των προϊόντων είναι:

Με ACS Courier
Η παράδοση των προϊόντων μέσω της ACS γίνεται σε 1 ή 2 εργάσιμες ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και 2 έως 5 εργάσιμες για τις υπόλοιπες απομακρυσμένες περιοχές. Η παράδοση μπορεί να ολοκληρωθεί σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε ελάχιστες περιοχές (μέγιστος χρόνος παράδοσης 5 ημερών) που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσπρόσιτες από την εταιρεία Courier ή να απαιτηθεί και επίσκεψη του πελάτη στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας. Η μέθοδος της αντικαταβολής μέσω Courier για την Κύπρο δεν υποστηρίζεται.

Με ΕΛΤΑ Courier
Η παράδοση των προϊόντων μέσω των Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ γίνεται σε 1 ή 2 εργάσιμες ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και 2 έως 5 εργάσιμες για τις υπόλοιπες απομακρυσμένες περιοχές. Η παράδοση μπορεί να ολοκληρωθεί σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε ελάχιστες περιοχές (μέγιστος χρόνος παράδοσης 5 ημερών) που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσπρόσιτες από την εταιρεία Courier ή να απαιτηθεί και επίσκεψη του πελάτη στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας. Η μέθοδος της αντικαταβολής μέσω Courier για την Κύπρο δεν υποστηρίζεται.

Με Γενική Ταχυδρομική
Η παράδοση των προϊόντων μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής γίνεται σε 1 ή 2 εργάσιμες ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και 2 έως 5 εργάσιμες για τις υπόλοιπες απομακρυσμένες περιοχές. Η παράδοση μπορεί να ολοκληρωθεί σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε ελάχιστες περιοχές (μέγιστος χρόνος παράδοσης 5 ημερών) που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσπρόσιτες από την εταιρεία Courier ή να απαιτηθεί και επίσκεψη του πελάτη στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας. Η μέθοδος της αντικαταβολής μέσω Courier για την Κύπρο δεν υποστηρίζεται.

Με ΕΛΤΑ
Στις ελάχιστες περιοχές της Ελλάδας τις οποίες η εταιρεία ταχυμεταφορών δεν καλύπτει με το δίκτυό της και την Κύπρο (για παραγγελίες μέχρι 600 ευρώ), η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛ.ΤΑ. (Συστημένη αποστολή), κατόπιν συνεννόησης. Σε αυτή την περίπτωση η παράδοση μπορεί να γίνει σε 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που επιλέξετε χρέωση με αντικαταβολή και είστε κάτοικος Κύπρου, η παραγγελία θα σας αποσταλεί υποχρεωτικά μέσω ΕΛ.ΤΑ. και η παράδοση μπορεί να γίνει σε 4 έως 8 εργάσιμες ημέρες.

Παραλαβή από την έδρα μας
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας, κατόπιν επιβεβαίωσης διαθεσιμότητας, από το κατάστημα, κατά τις εργάσιμες ημέρες κ ώρες, όπως αναφέρονται εδώ.

 

Η συνεργασία μας με τις εταιρείες Courier

Η applink.gr για την ταχύτερη και πιο αξιόπιστη παράδοση των προϊόντων στον πελάτη της, συνεργάζεται με τις εξής εταιρείες ταχυμεταφορών:

ACS Courier, Τηλεφωνικό Κέντρο: 801 500 1111, 210 8190000

Γενική Ταχυδρομική, Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 4851100

ΕΛΤΑ Courier, Τηλεφωνικό Κέντρο: 11120

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες 09.00-21.00 και η ορθή και έγκαιρη μεταφορά των προϊόντων αναλαμβάνεται από την εταιρία Courier. Σε περίπτωση που η αποστολή των προϊόντων καθυστερήσει, η Applink.gr κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη και αν και εφόσον αυτός το επιθυμεί, ακυρώνει την παραγγελία.
Αναζήτηση αποστολών

ACS Courier
Online στο site της εταιρείας
​συμπληρώνοντας τον αριθμό της αποστολής στην φόρμα “Αναζήτηση Αποστολής”.

ΕΛΤΑ
Online στο site των ΕΛΤΑ
συμπληρώνοντας τον αριθμό της αποστολής στην φόρμα “Αναζήτηση”.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει καθυστερήσει ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

 

Ανωτέρα βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, επιδημία ζόμπι, επίθεση εξωγήινων κ.λπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.