Επισκευή MacBook

Home/Επισκευές Mac/Επισκευή MacBook
Επισκευή MacBook 2021-11-23T12:30:44+02:00
ΕΠΙΣΚΕΥΗ MacBook

Επισκευή βλάβης βρεγμένου  Macbook

Αντικατάσταση οθόνης Macbook

Επισκευή πληκτρολογίου  Macbook

Αντικατάσταση εμπρόσθιου γυαλιού Macbook

Αντικατάσταση σκληρού δίσκου Macbook

Αντικατάσταση SuperDrive Macbook

Αντικατάσταση trackpad Macbook

Αναβάθμιση μνήμης Macbook

Ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου Macbook

Υπηρεσία e-mail για Macbook

Αντικατάσταση συστήματος ψύξης Macbook

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Macbook

Εγκατάσταση Mac OS X σε Macbook

Εγκατάσταση Mac OS X με δημιουργία αντιγράφων

Εγκατάσταση Windows σε Macbook

Εγκατάσταση περιφερειακών Macbook

Επισκευή προβλήματος υπερθέρμανσης Macbook

Επισκευή μητρικής πλακέτας Macbook

Υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης iMac

Τι μπορούμε να κάνουμε για το MacBook σας

Αξιόπιστη και ποιοτική επισκευή Macbook. Εγγυημένες λύσεις και προτάσεις για αναβάθμιση Macbook. Ελάτε στην applink.

Λόγω ακριβώς της κατασκευαστικής ιδιαιτερότητάς του, το Macbook δεν πρέπει να δέχεται παρεμβάσεις παρά μόνο από ειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις για να ανοίξουν και να κλείσουν ξανά το Macbook χωρίς να του προκαλέσουν ζημιά. Το applink είναι το σταθερά ανερχόμενο επισκευαστικό κέντρο που κερδίζει ολοένα έδαφος έναντι των άλλων αντίστοιχων κέντρων.

Γιατί να μας προτιμήσετε για την επισκευή Macbook

Γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση:

Κανόνας στην applink είναι η συντομότερη δυνατή αποπεράτωση κάθε εργασίας. Γνωρίζουμε πόσο απαραίτητος σας είναι ο υπολογιστής σας, γι’ αυτό θα ολοκληρώσουμε την επισκευή Macbook όσο το δυνατόν πιο άμεσα από τη στιγμή που θα το έχουμε στα χέρια μας. Το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας να σας καθοδηγήσει τηλεφωνικά, ενώ στην πάντα ενημερωμένη ιστοσελίδα μας βρίσκετε επίσης όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε κάθε στιγμή.

Επιτυχής διεξαγωγή δύσκολων επισκευών Macbook:

Στην applink αναλαμβάνουμε και φέρνουμε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία δύσκολες εργασίες, όπως η αντικατάσταση των εξωτερικών όψεων και της οθόνης / εμπρόσθιας γυάλινης όψης, η αναβάθμιση επεξεργαστή, μνήμης RAM, κάρτας γραφικών και μητρικής. Φυσικά μπορούμε να σας προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη και για τις επισκευές που αφορούν το λειτουργικό σύστημα, όπου αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ή και την αναβάθμιση του συστήματος Mac OS αλλά και την εγκατάσταση παράλληλου λειτουργικού συστήματος (Microsoft Windows, Linux, Ubuntu).

Αξιόπιστη και ποιοτική επισκευή Macbook:

Οι τεχνικοί μας είναι άριστα καταρτισμένοι τόσο όσον αφορά το Macbook ως συσκευή, όσο και όσον αφορά τις επισκευές του. Παράλληλα ενημερώνονται διαρκώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των Macbook. Βασική αρχή μας, στην οποία στηρίζουμε και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας μας στην επισκευή Macbook, είναι ο διαγνωστικός έλεγχος κατά την παραλαβή της συσκευής, και ο επαναληπτικός έλεγχος μετά την ολοκλήρωση κάθε εργασίας. Επιπλέον, για κάθε επισκευή μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο καινούργια και ποιοτικά ανταλλακτικά, τα οποία διασφαλίζουν άριστο αποτέλεσμα το οποίο αντέχει και στο χρόνο.

Πανελλαδική αποστολή/παράδοση & χαμηλές τιμές:

Η applink έχει μεριμνήσει ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει με την ίδια ευκολία κάθε πελάτη της, σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν κατοικεί. Πώς; Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να μας αποστείλετε το Macbook σας, αν δεν έχετε τη δυνατότητα να το φέρετε ο ίδιος, με την εταιρεία κούριερ που συνεργαζόμαστε, η οποία θα σας παραδώσει επίσης τη συσκευή μετά το πέρας της επισκευής. Όσο για τις τιμές μας; Είναι πραγματικά μοναδικές, αφού συνδυάζονται με άριστη και εγγυημένη ποιότητα εργασίας, που δύσκολα θα βρείτε αλλού.

Μη χάνετε λοιπόν χρόνο. Για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το Macbook είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να αναλάβουμε τη δύσκολη αυτή εργασία γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά.