Υπηρεσίες 2021-11-23T12:30:49+02:00
Στην applink μπορούμε να παρέχουμε λύσεις και υπηρεσίες που αφορούν την προσωπική σας επιχείρηση ή την οικεία σας. Κάμερες ασφαλείας , συναγερμοί, δίκτυα υπολογιστών είναι κάποιες μόνο από τις λύσεις και τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε!
ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Η applink διαθέτει μιά πλήρη σειρά συστημάτων παρακολούθησης CCTV ικανή να καλύψει οποιοδήποτε χώρο όπως κατοικίες ,επαγγελματικούς χώρους, βιομηχανικούς χώρους καθώς και απομακρυσμένους χώρους. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα καταγραφικών και καμερών HIGH DEFINITION τεχνολογίας HDTVI, HDCVI, AHD γιά νέες ή ήδη υπάρχοντες εγκαταστάσεις αποδίδοντας εκπληκτική εικόνα υψηλή ευκρίνειας.
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Η απόφαση για την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας πρέπει να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη σοβαρότητα και προσοχή, καθώς απαιτείται τεχνογνωσία, εμπειρία, αλλά και συνέπεια, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απροβλημάτιστη λειτουργία του. Τα τελευταία χρόνια, άλλωστε, έχουν εμφανιστεί πολλές περιπτώσεις ερασιτεχνών, οι οποίοι βλέπουν ως πάρεργο την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας.
H εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας αποτελεί μονόδρομο για την προστασία του σπιτιού, της επιχείρησης, αλλά και της οικογένειάς σας. Στην εποχή της αυξανόμενης εγκληματικότητας, η εταιρείας μας είναι σε θέση να σας παρέχει αξιόπιστες, σίγουρες και απόλυτα ασφαλείς λύσεις, μέσω των οποίων θα επιτευχθεί η πλήρης κάλυψη του χώρου σας.
ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
  • Αναλαμβάνουμε την άψογη εγκατάσταση θυροτηλεφώνου ή θυροτηλεοράσεως σε πολυκατοικίες ή μονοκατοικίες.
  • Αναλαμβάνουμε την αλλαγή του παλαιού σας θυροτηλεφώνου σε θυροτηλεόραση χωρίς μερεμέτια και πρόσθετα κυκλώματα άμεσα και οικονομικά.
  • Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση κάμερας στην εξωτερική είσοδο της πολυκατοικίας για να ελέγχετε την κεντρική είσοδο ανά πάσα στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού στο χειριστήριο της τηλεόρασης σας
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ
Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, σε συνδυασμό με τον άρτιο εξοπλισμό και τη τεχνογνωσία που διαθέτουμε είναι ο λόγος που είμαστε η πρώτη επιλογή των πελατών μας όσον αφορά δορυφορικά και επίγεια συστήματα λήψης.
Παράλληλα, αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό, το service της ήδη εγκαταστημένης κεραίας σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.
WIFI
Η Applink αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την μελέτη και εγκατάσταση μηχανογραφικών συστημάτων, απο τις πιο απλές εώς και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις, που μπορεί να έχει μια επιχείρηση. Η εταιρεία μας σας εξασφαλίζει ένα λειτουργικό και σύγχρονο δίκτυο υπολογιστών, το όποιο θα κάνει την λειτουργία της επιχειρησής σας εύχρηστη και αποδοτική.
Αν επιθυμείτε να εξελίσεστε μαζί μας, να έχετε άψογο service αλλά και άμεση κάλυψη σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας προκύψει, τότε ενημερωθείτε για τα μοναδικά προνόμια που σας προσφέρουν οι ετήσιες συμβάσεις συντήρησης
Το Wi-Fi είναι ένα υψηλής συχνότητας ασύρματο τοπικό δίκτυο (WLAN), που δίνει την δυνατότητα σύνδεσης στο τοπικό ενσύρματο δίκτυο και κατ’ επέκταση στο Internet. Οι δυναμικές του δυνατότητες επιτρέπουν την αντικατάσταση ή την επέκταση ενός ενσύρματου δικτύου, επιτρέποντας σε έναν χρήστη την ασύρματη μετάδοση και λήψη δεδομένων.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει για εσάς την μελέτη, εγκατάσταση, και παραμετροποίηση του δικού σας ασύρματου δικτύου, πάντα βάσει των αναγκών και απαιτήσεων της επιχείρησής σας.
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
Το Asterisk είναι ένα ολοκληρωμένο τηλεφωνικό κέντρο (PBX) και το οποίο προσφέρει ό,τι ένα προηγμένης τεχνολογίας τηλεφωνικό κέντρο σε χαμηλότερο κόστος και με την ευελιξία που προσφέρουν οι ανοικτές αρχιτεκτονικές.
H applink έρχεται να υλοποιήσει μια τέτοια λύση και να την προσαρμόσει τόσο στα Ελληνικά δεδομένα όσο και στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Παρέχει υποστήριξη αλλά και υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών με πυρήνα τη γκάμα των προϊόντων μάς.
Οι λύσεις που προσφέρονται είναι ολοκληρωμένες, ξεκινώντας από την καταγραφή των αναγκών σας, την ανάλυσή τους, την υλοποίηση και δοκιμή, την εγκατάσταση στους χώρους σας, την εκπαίδευση του προσωπικού και τέλος την On-Line παρακολούθηση του συστήματος και την τεχνική του υποστήριξη.
Τα προϊόντα μάς, αν και βασίζονται στο Asterisk PBX, διαφοροποιούνται τεχνικά.
best free online slots no download